GÜNDEM - 09 Kasım 2019 Cumartesi 11:14

Taşıt kredisi faizleri düştü araç showroom merkezleri hareketlendi

A
A
A
Taşıt kredisi faizleri düştü araç showroom merkezleri hareketlendi

Ankara’da, And Skoda Showroom’da 2020 model Skoda Superb’in tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni makyajlanmış haliyle dikkat çeken Superb, taşıt kredisi faizlerinin düşmesiyle D segmenti sedan araçlar arasında oldukça sivrildi.

Başkent’te Skoda bayilerinden olan And Skoda’da 2020 Model makyajlanmış haliyle takipçilerinin karşısına çıkan Superb’in tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda kırmızı rengiyle podyumu süsleyen araç dikkatleri oldukça üzerine çekti. Taşıt kredisi faizlerinin de düşürülmesiyle araç almak isteyenler heyecanlandı. Türkiye’de son jenerasyon kasasıyla 27 bin adet satış rakamlarına ulan Superb’nin son hali ise görenleri cezbediyor. D segmenti araçlar içerisinde lüks, konfor ve performans arayanları bir araya getiriyor.

And Skoda Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Devlet Şenkazan lansman öncesi yaptığı konuşmada, “Skoda Markasının amiral gemisi yenilendi. Yeni Superb, bizleri çok heyecanlandırdı. Bugün Burada bizimle bu heyecanı paylaştığınız için çok mutluyuz, hepinize çok teşekkür ederim. Araçlarımız yeni yüzüyle fiyat kalite konfor olarak rakipsiz bir araba. İnşallah binicilerine kullanıcılara hayırlı olsun” dedi.

27 bin adet satış yapıldı

Skoda Ürün Yöneticisi Ulaş Öz ise araca ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Superb aracımız Türkiye’de bu jenerasyonuyla birlikte çok ilgi gördü. 27 Bin tane teslimat yaptık bu kasadan. Yenilenen kasada teknolojik anlamda yenilenen Matrix led farlar mevcut. Sürüş destek sistemleri, cruise kontrol, geri görüş sistemleri gibi ilave özellikler mevcut. Motor teknolojisinde markamızın sınıfından en iyi teknolojileri sürmektedir. 1.6 Dizel ve 1.5 benzinli seçenekler ile yakıt tüketimleri fark oluşturacak. Güçlü bir de 2.0 motorumuz var 4x4 sitemi ile beraber geliyor bu motor da hız ve performans arayan motor olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya katılan davetliler sunumların ardından Superb’nin test sürüşünü gerçekleştirdi.

İrfan Çalışkan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan ve 7 Ocak 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi değişti. Kararname kapsamında Niğde Valisi Cahit Çelik Bingöl Valiliği’ne atanırken, Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu. Niğde Valiliği’ne atanan Nedim Akmeşe kimdir ? Nedim Akmeşe, 1980 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Sinop’un Gerze ilçesinde, orta öğrenimini Samsun’da tamamlayan Akmeşe, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak, 2005 yılında Amasya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kamu görevleri kapsamında Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapan Akmeşe, 2006-2007 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amacıyla gönderildiği İngiltere Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi aldı. 2008 yılında Rize’nin Kalkandere ilçesine kaymakam olarak atanan Akmeşe, ardından Elazığ’ın Ağın ve Van’ın Gevaş ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2016 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Akmeşe, 2017 yılında Daire Başkanı, 2019-2023 yılları arasında ise Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Akmeşe, 17 Ekim 2023 tarihli ve 2023/465 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Nedim Akmeşe, iyi derecede İngilizce bilmektedir.